Behandelingen en tarieven

Behandelingen

Bij de eerste behandeling krijgt u een duidelijke uitleg en tevens geef ik aan wat u eventueel kunt verwachten als uitwerking nadien. Ook wordt de eventuele frequentie van de vervolgafspraken besproken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het type klacht dat u heeft. Komt u voor een wellness behandeling of heeft u chronische klachten; het is vanzelfsprekend dat dit aspect meegenomen wordt in mijn advies aan u.

Vervolgens gaat de behandeling van start. Ik zal hier ruim de tijd voor nemen en na afloop krijgt u water en/of thee aangeboden. Tijdens de behandeling werk ik in stilte d.w.z. er wordt niet gepraat. Wel hoort u op de achtergrond ontspannende muziek, afgestemd op de behandeling.

Na afloop van de behandeling laat ik u even alleen om de behandeling na te voelen. Vervolgens vraag ik u hoe u de behandeling heeft ervaren; zo nodig hou ik hier rekening mee bij de vervolgbehandeling. 

Voor alle behandelingen geldt dat er mogelijk enkele lichamelijke reacties nadien kunnen optreden.
Denk bijvoorbeeld lichte duizeligheid, rillerigheid en/of moeheid net na de behandeling. De dag erna kan er soms lichte hoofdpijn optreden. Al deze verschijnselen zijn van korte duur en zijn op zich een goed teken want dan heeft de behandeling goed gewerkt!

Maar het belangrijkste is, zo is mijn ervaring, dat er heel veel klachten direct na de behandeling als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!
Denk hierbij aan stijve nek/schouder partij, hoofdpijn of andere pijnen.
Neem gerust een kijkje in mijn gastenboek zodat u zichzelf hierover kan overtuigen.

De positieve effecten van de behandeling werken gemiddeld één week door, uitzonderingen daargelaten.

Onder de diverse kopjes vindt u een beschrijving van de betreffende behandeling.
Soms kan gevarieerd worden in lengte en aanpak van de behandeling. Ook worden de tarieven daar vermeld.

Combinatiebehandelingen

Het is ook mogelijk een combinatie van eerdergenoemde behandelingen te ondergaan. Hierbij kunt u denken aan een stoelshiatsu behandeling gecombineerd met een aangepaste voetreflexologie behandeling. Het is ook goed mogelijk de metamorfosemassage te combineren met een voetreflexologie behandeling.
Ik kan u nader adviseren in welke gevallen een combi behandeling mogelijk is. 
De duur van bovenstaande combi behandelingen is ongeveer 60 minuten. Het tarief hiervan bedraagt  € 40,-.

TQF