Indiase Hoofdmassage

De Indiase hoofdmassage is een traditionele massagetechniek die uit de Indiase geneeswijze Ayurveda komt. Kenmerkend voor Ayurveda is het streven om het innerlijk evenwicht in lichaam en geest te bevorderen en te bewaren.  Aangezien het hoofd het centrum van het zenuwstelsel omvat, werkt deze massage door in het hele lichaam.

De massage gebeurt zittend op een stoel en de voeten staan in een lekker warm voetenbadje. Gedurende de behandeling wordt  het gehele hoofd (schedel en gezicht) bewerkt én de nek en schouders worden gemasseerd. Dit gebeurt 'droog' op het hoofd en  de rest met massageolie.
De behandeling wordt afgesloten met een korte arm- hand - en voetstimulatie om de vrije doorstroming van energie in het hele lichaam te bevorderen. 

Een behandeling duurt een klein half uur en kost € 32,00. Tevens bestaat de mogelijkheid de behandeling ca.10/15 minuten te verlengen; hiervoor wordt € 5,00 extra berekend.

Deze massage werkt o.a. zeer effectief bij hoofdpijnen, oog-, oor- en sinusholteklachten, stress, onrust, slapeloosheid, concentratiestoornissen en drukte in het hoofd.

 
 
TQF