Voetreflexologie

De voetreflexologie is een zachte maar zeer stimulerende therapie. De zenuwuiteinden in de voet corresponderen middels de reflexpunten met specifieke organen, botten en spieren. Door de voetreflexmassage wordt het lichaam gestimuleerd om eventuele blokkades op te ruimen. 

Een voetreflexologie behandeling kan alleen worden gegeven op een behandeltafel in mijn praktijkruimte. Een broek met niet al te nauwe pijpen is wenselijk zodat ik tijdens de behandeling zo nodig ook enkels en onderbenen kan behandelen. De eerste behandeling wordt vooraf gegaan door een kort intakegesprek. Het eerste deel van de behandeling bestaat uit een algemene voetreflexmassage, in het tweede deel wordt gericht ingegaan op uw wensen mede afhankelijk van uw klachten. Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten en kost € 38,00. 

Wenst u net iets langer en wat meer luxe dan is het mogelijk om een voetreflex behandeling de luxe te boeken. Dit houdt in dat u een heerlijk voetenbadje krijgt en een kopje thee met iets lekkers. Deze behandeling duurt ruim 60 minuten en kost € 48,00.

Voetreflexologie is geschikt voor zeer diverse (acute/chronische) klachten bijv. stress, hoofdpijn/migraine, slapeloosheid,  maag- en darmstoornissen maar kan ook als algeheel ontspannend gezien worden.

 
 
TQF