Gastenboek

Door Yolanda op
Dankjewel Dorinde voor de heerlijke stoelshiatsu en voetbehandeling van vandaag. Mijn rug voelt nu al stukken beter en ik loop nu zonder pijn. Ik kom zeker nog een keer terug.
Door Manouk op
Vandaag weer een fijne nek- en schoudermassage gehad in de shiatsu-stoel. Erg ontspannend en een prettige praktijkruimte. Goede muziekkeuze door Dorinde, werkt sfeervol en maakt je hoofd leeg.

Voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet,

Manouk
Door Wilma op
In een zeer hectische en moeilijke tijd met verlieservaringen en tegelijkertijd heel veel drukte thuis, heeft de Shiatsumassage en de voetreflexmassage mij er echt doorheen gesleept. Daardoor kon ik bij jou heerlijk ontspannen en weer opladen. Dorinde bedankt en je ziet mij zeker nog eens terug.
Door Henry op
Wat een heerlijke rugmassage! Ik voelde de spanning letterlijk uit mijn lijf wegvloeien.
Ik kom snel terug! Bedankt.
Door Margje op
Ik mocht gister mijn gewonnen prijs in ontvangst nemen; Een voetreflexmassage. Wat een heerlijke ervaring. Dorinde is een heel vriendelijk vrouw die alle tijd neemt om het een en ander uit te leggen en ook voor de massage op zich. Ik voelde totale ontspanning, iets dat voor mij niet heel vanzelfsprekend is. Wil je onthaasten, even niets moeten, genieten van rust in je hoofd, dan is dit een absolute aanrader!!
Door Manouk op
De stoelshiatsu is een aanrader! Indrukwekkend om te voelen welke triggerpoints effect hebben op specifieke lichaamsdelen. Verkwikkend en ontspannend!
Door marian op
Vorige week heb ik mijn eerste stoelshiatsu bij Dorinde gehad...in haar mooie rustgevende praktijkruimte.
Reden voor de stoelshiatsu is mijn vermoeidheid en pijnklachten.
De behandeling (1e keer pas) was wel pijnlijk , maar heeft wel wat gedaan.
Nadien voelde ik me verkwikkend en 's nachts heb ik sinds lange tijd weer eens gewoon heerlijk (door)geslapen.
Afgelopen week was een fijne week, sinds lange tijd toch wat minder last van alles....
Vandaag ga ik weer naar Dorinde voor de volgende stoelshiatsu.

groetjes marian
Door nicole gemmink op
Dag Dorinde,

Heb weer een fijne voetreflexbehandeling gehad in jouw mooie, gezellige, nieuwe ruimte.

Het is een aanrader om je door Dorinde te laten behandelen uit de vele keuzes van haar specialiteiten.

Het is altijd weer genieten van de heerlijke ontspannen momenten en de rust die je uitstraalt.

Bedankt Dorinde , ik heb er weer van genoten.

Tot de volgende keer, groeten van Nicole
Door Rogier op
Dorinde, bedankt voor de heerlijke massage vorige week. Ik ben als herboren thuis gekomen. Ik maak snel weer een nieuwe afspraak!
Door Edith op
Hoi Dorinde,

Genoten van de Indian Head vorige week, een welkome afwisseling naast de prettige én nuttige stoelshiatsus elke 2 weken. Tot gauw!
Door Wendie op
Hallo Dorinde:

Ik ben in Maart voor het eerst bij je gekomen,omdat ik erg last had van rug en schouders.
We zijn nu een paar maanden verder en het gaat steeds beter met me en weet ook zeker dat het goed gaat komen.
Je weet de juiste sfeer te creëeren wat natuurlijk ook erg belangrijk is.
Tot over drie weken mag ik weer heerlijk op de tafel ontspannen..

Groetjes:Wendie
Door Edith op
2 Jaar geleden 'onderging' ik je metamorfosemassages, ik voelde me daarna stabieler en rustiger.

Onlangs heb ik ze weer herhaald en opnieuw gaf dit mij op het moment zelf een heerlijke ontspanning en voel ik me nu weer beter na een periode van veel stress en 'uit balans zijn' .

Het is toch bizonder hoe deze schijnbaar eenvoudige handelingen zo'n aangename uitwerking hebben.
Door Renate op
Ik heb nu al een aantal behandelingen voetreflexologie gehad. Deze behandelingen helpen me om me weer goed te kunnen ontspannen. Dit lukte me al een tijd niet meer, maar tijdens de behandelingen was ik toch helemaal ontspannen. Ik voel me moe maar voldaan na de behandelingen en heb daarna meer energie. Een aanrader voor iedereen die wat ontspanning en energie kan gebruiken, je komt even helemaal tot rust.
Door Michel op
Hoi Dorinde,

De behandelingen stoelshiatsu hebben -goed merkbaar- positief bijgedragen om door een stressvolle
periode te komen.

Hartelijk dank daarvoor! en tot binnenkort

Groet Michel
Door Maarten op
vorige week door Dorinde een heerlijke ontspanningsmassage gehad. De nacht daarna heerlijk geslapen en lekker ontspannen wakker geworden.

Zeker aan te raden.
Door Martin op
Drie dagen geleden een indian head massage gehad bij dorinde. Erg rustgevend en lekker voordat ik drie dagen weg was. Voor herhaling vatbaar,
Martin
Door Evelien op
Hoi Dorinde,

Mooie site hoor! Prachtige tekst ook. Warme kleuren. Alles wordt heel duidelijk weergegeven.
Goed gedaan meisje!!

Liefs, Evelien
Door silvia de Wolf op
Hallo Dorinde, prachtige site! Het is al te lang geleden dat ik me bij jou heb gemeld! Ik bel deze week voor het maken van een afspraak. /groetjes Silvia
Door Jacob op
Mooie site hoor!
Veel succes met je praktijk en ik kom snel weer een keer langs.
Door Marian op
Tijdens een weekendje weg in hotel Ruimzicht een bezoekje gebracht aan Dorinde.Ik heb een heerlijke massage cadeau gekregen van mijn man:-)En genieten was het. Geheel ontspannen en zonder nek- rug-klachten heb ik het weekend doorgebracht. Ook de 2 weken daarna heb ik me nog energiek en ontspannen gevoeld. Als we nog eens in de buurt komen dan ga ik zeker weer langs voor een heerlijke massage!

groeten Marian
Door Tessa op
Na een aantal dagen met veel rugpijn (ik voelde me gebroken) een afspraak gemaakt met Dorinde. De stoelshiatsu en massagebehandelingen hebben wonderen verricht. Tijdens de behandeling deed het af en toe een beetje pijn maar achteraf voelt het stukken beter. Zeker een aanrader voor iedereen!
Door yvonne op
Hoewel ik niet echt specifieke klachten had, heb ik mijzelf weer eens een stoel shiatsu kado gedaan. En het is me toch ontspannend! Dankjewel Dorinde, graag tot een volgende keer. groetjes, Yvonne
Door Bjorn op
Ik ben zo,n beetje vaste klant geworden de afgelope maanden omdat ik er geen genoeg van kan krijgen, dorinde heeft me betoverd :) Ik kan iedereen aanraden het eens te proberen want het werkt gewoon. Ik ondervind echt rust tijdens en na de behandeling. De voetreflex bevalt me altijd bijzonder goed, heb er geen woorden voor eigenlijk, helemaal te gek gewoon. Je weet me keer op keer te betoveren dorinde, je bent de beste, Gr. bjorn
Door John op
Al enige tijd mag ik genieten van een combi behandeling, dwz metamorfosemassage gecombineerd met voetreflexbehandeling. Het heeft met name een zeer positieve invloed op mijn bloedsuiker, als diabetespatient. Ik geniet iedere behandeling met volle teugen, jammer genoeg raak ik dan zo ontspannen, dat ik regelmatig aan het koekhappen, oftewel snurken sla.
Een aanrader voor een behandeling vol liefde, warmte en genegenheid
Door Jorien en Karin op
Wij zijn erg tevreden over de shiatsu massage! De verschillende behandelingen hebben ons goed gedaan! We komen zeker terug!

Groeten, Jorien en Karin
Door Jenny op
Hoi allemaal,

Ik ben gisteren bij Dorinde geweest. Na een paar nachten onrustig te hebben geslapen heb ik vannacht heerlijk geslapen. De stoelshiatsu was heerlijk. Ik voelde me nadien niet zo stijf meer en de voetmassage nadien is een goede combinatie. Heerlijk ontspannend, een goede kans dat je in slaap valt!
groetjes jenny
Door Nina en Ellen op
Hoi Dorinde,
bedankt voor de heerlijk ontspannende stoel massage. Indien nodig komen we zeker weer terug!
Groeten van Nina en Ellen
Door Kim op
Hoi Dorinde,
De behandeling is mij zeer goed bevallen en ik kom graag nog een keer terug!
Groetjes Kim
Door susan op
Heerlijk dagje bij dorinde doorgebracht.
Dank je!
Susan
Door Anthonia op
Hoi Dorinde,

Ik heb nu een aatal stoelshiatsu behandelingen bij je ondergaan en daarna een voetmassage. Ik vind het heerlijk en voel me na zo'n behandeling vederlicht.
Tijdens de voetmassage kan ik zo in slaap vallen, zo heerlijk ontspannend is dat. Ik kan daarom iedereen aanraden je een keer te bezoeken om eens kennis te maken met jou en met je diverse behandelingen. Ik blijf bij je komen, het doet me heel goed. Ook de waardebonnen die je bij jou kunt kopen zijn leuk om als kadootje weg te geven. Mensen hebben tegenwoordig van alles, daarom is zo'n bon echt een aanrader. Tot over 2 weken, ik verheug me er nu al op.
Lieve groet,
Anthonia
Door Edith op
Hoi Dorinde,

Na 4 metamorfosemassage-behandelingen wil ik je alsnog laten weten dat ze voor mij een hele fijne ervaring waren.

Het moment zelf voelt heerlijk ontspannen, maar de "nawerking" kan ik nog meer waarderen. Ik voel me de laatste tijd meer mezelf, ontspannen en rustiger. Ik blijf je zeker bezoeken, wil dit gevoel graag vasthouden.

Tot gauw na je ( welverdiende) vakantie :-)
Door Agnes op
Hallo Dorinde,

De metamorfosebehandeling bij jou is een heerlijke, subtiele massage van voeten (lekker lang), handen en hoofd. Je kunt er heerlijk bij wegdromen en je voelt je hele lichaam steeds meer ontspannen worden.
Tot de volgende keer,
Agnes
Door Marit op
Ik heb nu 4 keer de stoelshiatsu gehad en ik kan 's avonds daarna heerlijk slapen. Afgelopen woensdag ook een voetmassage gehad, was ook super ontspannend. Ik blijf lekker bij je komen!
Groetjes, Marit
Door Anthonia op
Hoi Dorinde,

De voettherapiebehandeling is me heel goed bevallen, neem ik de volgende keer weer. Tot snel.
Anthonia
Door Fieke Engwirda op
Hoi Dorinde,

Even een berichtje om te laten weten dat ik de stoelshiatsu erg prettig vindt en het heeft een ontzettend ontspannen werking op mij.
iedere keer als ik bij jou weg ga voel ik me ontspannen en fijn en als ik savonds naar bed ga ben ik binnen een paar tellen vertrokken. Heerlijk!
tot volgende week.
Groetjes Fieke
Door Rita op
Afgelopen dinsdag een stoelshiatsu van Dorinde gekregen voor mijn vaak stijve en pijnlijke rug. Het kraakte ervan! Ik heb het als zeer weldadig ervaren en was ook nog lekker ontspannen nadien.
groet, Rita
Door Ellen op
Na mijn ervaring in de stoelshiatsu kan ik zeggen; dat ik heerlijk ontspannen naar huis ben gegaan.. Als een roosje geslapen heb en de volgende dag met nieuwe frisse energie begonnen ben..
Heerlijk! Een echte aanrader voor ieder!

Groetjes Ellen
Door Simone op
Hoi Dorinde,

ik wou je even laten weten dat de stoelshiatsu behandeling me fantastisch heeft geholpen! Ik had zo'n ontzettende spierpijn, niet te geloven.. overal, mijn hele lijf deed zeer. Gelijk na de behandeling voelde ik al verbetering, en de volgende dag was het nagenoeg weg en kon ik mijn competitie wedstrijd helemaal pijnloos meedoen. Ik kom graag een keer bij je terug!

Groeten Simone.
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)TQF